Szekszárd hivatalos márkaszervize

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Cím:    
 


Ön jelenleg hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes adatait az Pólus Autóház Kft. az Önnel való marketing kapcsolattartás (termékek és szolgáltatások ajánlása, hirdetések továbbítása, piackutatás) céljából kezelje, a hozzájárulás visszavonásáig. Az adatokat az Pólus Autóház Kft. munkatársai ismerhetik meg.
Természetesen márkakereskedésünk bizalmasan kezeli az Ön személyes adatait, betartva a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt.
Márkakereskedésünk lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatainak kezeléséről, kérje azok törlését, vagy helyesbítését az alábbi címeken:

marketing@nyitraicsoport.hu
Nyitrai Csoport - Marketing Osztály
7601 Pécs, Pf.: 383

Kérjük, a beazonosítás miatt mindig adja meg pontosan személyes adatait a tájékoztatást kérő/lemondó/helyesbítő nyilatkozat kiküldése esetén.
Önt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben részletezettek szerint jogorvoslati lehetőségek is megilletik.

-->

Az oldal tetejére 
Facebook


Pólus Autóház Kft. - Szekszárd


7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.

Tel: 74/510-786
E-mail: szekszard@polusautohaz.hu