Szekszárd hivatalos márkaszervize

SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ:

Amint kezébe veszi Chevrolet-ja slusszkulcsát – vagy a kulcs nélküli indítás távirányítóját – egy remek kapcsolat veszi kezdetét. Hogy a közösen megtett útjukat még elvezetesebbé tegyük, egy sor tulajdonosi szolgáltatást kínálunk, melyet kifejezetten az Ön és autója igényei alapján fejlesztettünk ki.
Modelljeinkhez rendelhető navigációs készülékek térképeit a Navteq biztosítja. A térképek a következő linken letölthetőek:
Navigációs térkép letöltése itt (http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/-/-/-/View-Promo?Page=Chevrolet_Landing_Page_2&NewLocaleID=en_GB&NewDomainName=Navteq-NavteqEurope-Site)
Bármelyik Chevrolet modellt választja is, hatalmas tartozék választék áll rendelkezésére, hogy autója tökéletesen illeszkedjen az életformájához.

TULAJDONOSI ELŐNYÖK:

Mindenki azt szeretné, ha Chevrolet-ja tökéletesen idomulna életéhez, ezen kívül kiváló teljesítményt, nyugalmat és értéket képviselne évről-évre. Exkluzív szolgáltatásainknak köszönhetően Chevrolet tulajdonosként mindez már az Öné is.Önnek, mint új vagy használt Chevrolet tulajdonosának, számos szerviz szolgáltatást biztosítunk. Ismerje meg, hogyan segítenek ezek testreszabni autóját, növelni annak élettartamát és teljesítményét, pénzt megtakarítani és ezáltal élvezni a gondtalan autozás örömét.

Chevrolet Euro Szerviz szolgáltatás!


Vezessen teljes nyugalomban a hét minden napján. Átmeneti meghibásodás esetén a Chevrolet Euro Szerviz gyorsan és egyszerűen juttatja el Önt a célállomásra. A szolgáltatás új Chevrolet vásárlása után 36 hónapig érvényes és Európa 39 országában is elérhető, ezáltal ideális autós vakáció tervezésekor.
A Chevrolet Euro Szerviz magába foglalja:

 • az országúti segítségnyújtást, vontatást és a jármű elszállítását
 • a bérautót, a tovább- és hazavontatást, a hotel-elhelyezést
 • az alkatrész-szállítást és a banki ügyintézést

Hogyan vehető igénybe?

 1. Utazás előtt jegyezze fel annak az országnak a Chevrolet Euro Szerviz telefonszámát, ahová utazik
 2. Autójának meghibásodása esetén hívja rögtön az Euro Szerviz segélyszámát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Euro Szerviz nem tud felelősséget vállalni olyan szervizért vagy alkatrészért, amit jóváhagyás nélkül intézett az autótulajdonos

Végül nincs más dolga, mint hátradőlni és hagyni, hogy a Chevrolet mindent elintézzen Ön helyett.

Ügyfélkiszolgálás

Segíthetünk? Lépjen kapcsolatba velünk!

Elvesztette autója kezelési útmutatóját? Szeretne beszélni valakivel az autójáról?
Nekünk, a Chevrolet-nél nagyon fontos az Ön tökéletes elégedettsége. Biztos hátterünkkel, képviselőinkkel, szakembereinkkel, eszközeinkkel és naprakész információinkkal igyekszünk azonnal megválaszolni kérdéseit, és orvosolni problémáit.
Lépjen kapcsolatba velünk telefonon: 23/447-301
Vagy írjon e-mailt.
Kérjük, hogy a hatékonyabb ügyintézés érdekében írja meg autójának alvázszámát/rendszámát, vagy telefonszámát az e-mailbe.

Eredeti Chevrolet-alkatrészek


Miért kötne kompromisszumot minőségben vagy fizetne többet feleslegesen? Válassza az eredeti Chevrolet-alkatrészeket, hiszen:

 • azok tervezése és gyártása garantálja a tökéletes illeszkedést, kidolgozást, ezáltal magas fokú megbízhatóságot és teljesítményt
 • azokra a Chevrolet 2 éves garanciát vállal
 • kiváló értékmegőrzést biztosítanak, mivel eredeti alkatrészekkel szervizelt autójának értéke jelentősen emelkedhet annak eladásakor

További információkért – beleértve az egyedi ajánlatokat is – forduljon Chevrolet-márkakereskedőjéhez.

Szerviz & garancia

Megbízható minőség versenyképes áron

Mi, a Chevrolet-nél kiváló szolgáltatást szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek. Magasan képzett szakembereink gondoskodnak róla, hogy autója megfelelően szervizelt vagy szükség esetén javított legyen, illetve általánosan jó állapotban maradjon. Hivatalos Chevrolet Márkaszervizeinkben a szakemberek kizárólag eredeti, a gyártó által elfogadott alkatrészeket használnak.

Mi, a Chevrolet-nél arra törekszünk, hogy gondtalan autózásban lehessen része. Célunk, hogy autójának megvásárlásától a szervizelésen át az esetleges garanciális javításig az egész folyamat érthető és kényelmes legyen, rejtett költségek nélkül.

Remek akcióinknak köszönhetően most még jobban megéri a Chevrolet-nél szervizeltetnie és javíttatnia autóját. Tudjon meg többet hivatalos szerviz szakértőink Szerviz & Garancia ( link: http://www.chevrolet.hu/akciok-es-finanszirozas/) ajánlatairól.

JÁRMŰ KÉZIKÖNYV:
Link ide: http://www.chevrolet.hu/szerviz-es-alkatresz/jarmu-kezikonyv.html

CHEVROLET MYLINK:
A MyLink a Chevrolet új generációs okostelefonnal összekapcsolható szórakoztató-és információs rendszere. Okostelefonján tárolt tartalmakat megjeleníti az autó nagyfelbontású érintőképernyőjén. Mivel Bluetooth® és USB csatlakozást tartalmaz, így Ön:

 • könnyedén hozzáférhet a mobiltelefonján tárolt zeneszámokhoz, és lejátszhatja azokat autója hangfalain,
 • képeket és videókat nézhet, alkalmazásokat futtathat a rendszer 7 collos színes érintőképernyőjén,
 • és a készülék kézben tartása nélkül telefonálhat.

Sőt, még a kényelmes kezelőfelületű AM/FM rádió is segít, hogy utazását felszabadító élménnyé varázsolja!
Az új Chevrolet MyLink szórakoztató és információs rendszer még több élményt nyújt az utazáshoz. A széria minden verziója egyszerű kezelhetőséggel, okostelefon-csatlakozással és egy csodálatos 7 colos, nagy felbontású érintőképernyővel kápráztatja el a felhasználóját.
Sőt! A Chevrolet MyLink még többet nyújt Önnek:

 • tolatóradart (hamarosan az Aveo-ban is elérhető)
 • egy nagyszerű navigációs alkalmazást, a BringGo-t (hamarosan elérhető)
 • a Siri hangfelismerő alkalmazást – csak mondja el, mit szeretne, és a MyLink teljesíti!
 • számtalan rádióállomást, amelyeket a Stitcher™és a TuneIn alkalmazások segítségével érhet el.

A tökéletes tájékozódásért

 • A MyLink segítségével a parkolás is könnyebb. A hátsó kamerának köszönhetően a 7collos képernyőn figyelheti az autója mögötti teret. Így teljes magabiztossággal végezheti a tolatást. (Hamarosan az Aveoban is!)

BringGo navigációs alkalmazás

Az extraként elérhető BringGo segítségével biztosan nem fog eltévedni vagy a forgalmi dugóban várakozni. Használja az okostelefonjára letölthető alkalmazást, hogy:

 • könnyedén célba érjen – a lépésről lépésre adott precíz navigáció segítségével.
 • akadálymentesen haladhasson/kikerülhesse a forgalmi dugókat – a friss közlekedési híreknek, balesettudósításoknak és az ajánlott alternatív útvonalaknak köszönhetően.
 • számtalan helyszín közül választhasson – ami az éttermeket, szervizeket, benzinkutakat illeti.
 • mindig tudja, merre jár – és hogyan érheti el a legközelebbi kórházat, tűzoltóállomást, rendőrséget – bármely pillanatban.
 • folyamatosan friss információt kapjon arról, milyen messze van úticéljától.

Siri hangfelismerő alkalmazás

Csak egy szavába kerül, és a MyLink teljesíti kívánságát! A Siri hangfelismerő technológia összekapcsolható az Ön kompatibilis digitális készülékével és autója hangrendszerével, így rövid, szóbeli utasításokkal

 • a készülék kézben tartása nélkül hívhatja fel a névjegyzékében szereplő ismerőseit,
 • játszhatja le a telefonján tárolt számokat,
 • kapcsolhat át a rádióról mp3 lejátszójára,
 • diktálhatja le, hallgathatja meg és küldheti el SMS szövegeit,
 • hozzáférhet naptárához és találkozókat jegyezhet be,
 • választ kaphat egyszerű kérdésekre – pl. megtudhatja, milyen az időjárás, merre jár, vagy hol van a legközelebbi benzinkút, sportpálya stb.

Mindezt a telefon használata nélkül teheti meg, így tekintetét mindvégig biztonsággal az úton tarthatja.

TuneIn internetes rádió

A TuneIn internetes rádióval olyan audio hálózathoz csatlakozhat, amelyen keresztül számtalan helyi és nemzetközi, valamint internetes rádióállomást foghat. Csak töltse le az ingyenes alkalmazást a telefonjára, és máris indulhat!
Találja meg azt az állomást, amit keres
A TuneIn rádióval gyorsan és könnyen megtalálja a kívánt szórakoztató és információs csatornákat - a rádióadókat helyszín, műfaj, típus, hívójel, de akár a sportcsapat neve alapján is keresheti.

Stitcher™ okos rádió

A Stitcher™ Smart Radio egy új világot nyit Ön előtt, számtalan zenei és beszélgetős rádióállomással. Csak töltse le az alkalmazást telefonjára, és máris indulhat! A Stitcher™ megjegyzi kedvenc csatornáit, és további több ezer adót kínál, különböző listákra bontva, mint például hírek, művészetek és szórakozás, sport és kabaré.
Podcastok és frissítések
Az alkalmazással podcastokat is letölthet a netről, így az Ön által kedvelt műsorokat azonnal frissítheti okostelefonján.Az oldal tetejére 
Facebook


Pólus Autóház Kft. - Szekszárd


7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.

Tel: 74/510-786
E-mail: szekszard@polusautohaz.hu